Deze les is voor zowel leden als niet-leden. We zullen de kinderen proberen zoveel mogelijk op hun eigen niveau aan het werk te zetten, waardoor het voor iedereen een leuke en uitdagende les wordt!

Een mooi extraatje deze zomer voor onze leden! En voor (nog-)niet-leden een leuke manier om eens op een laagdrempelige manier kennis te maken met de gym-/turnsport bij KDO.
Je bent welkom wanneer je wilt en het uitkomt, het is niet nodig je van tevoren aan te melden.
Behalve contante betaling is het ook mogelijk om een QR-code te scannen en op die manier te betalen!

18 mei 2021 Corona Update 

Wat zijn we blij dat we vanaf morgen in ieder geval met de jeugdgroepen weer binnen kunnen gaan sporten. Want wat kreeg ik veel opmerkingen van ouders en kinderen dat zij het echte turnen zo misten. Lekker springen op de grote trampo of slingeren aan de brug.
Gelukkig kan dat allemaal weer. We pakken het oude rooster weer op, mocht je inmiddels vergeten zijn wat de lestijden ook alweer waren, check het even op de website!
 https://www.kdomaasdijk.nl/lesrooster-en-agenda/ 

Voor volwassenen (18+) zitten er aan het binnen sporten nog wel wat restricties, groepslessen mogen nog niet binnen gegeven worden, maar wel mag er met groepen tot maximaal 30 personen in tweetallen gewerkt worden. 
 
We hebben met leiding en korfbal overlegd en besloten dat we (als het weer het toelaat) deze lessen voorlopig nog buiten zullen invullen. Indien dit incidenteel anders is, wordt dit in de groepsapp gecommuniceerd!

We hopen natuurlijk dat we op deze manier (of met nog meer verruimingen m.b.t. het binnen sporten) door kunnen gaan tot aan de zomervakantie. Deze duurt normaal gesproken 8 weken (vanaf een 1 week voor tot 1 week na de basisschoolvakantie), we laten nog even open of we de vakantieperiode dit jaar inkorten tot 6 of 7 weken, of dat we het zo houden. 

Dan wil ik ook nog even laten weten dat we afgelopen zaterdag een geweldige dag hebben gehad op het terrein van Dijkvogels met het Oranjesport Event. Foto’s hiervan zijn hieronder terug te vinden.

En tot slot, op de website bij het tabblad bestuur en leiding vinden jullie nog enkele vacatures! Kijk eens of er iets leuks tussen zit om de vereniging waar jij / je kind met plezier sport te kunnen ondersteunen!

2 jan 2021 Bericht aanpassing gymlessen i.v.m. Corona

Allereerst een gelukkig nieuwjaar allemaal.
Ook de eerste weken van dit jaar zullen er geen lessen in de zaal worden aangeboden. We zijn weer heel blij met de medewerking van Dijkvogels zodat we op het kunstgrasveld aan de slag kunnen (zolang het niet vriest en de weersomstandigheden het verder toelaten).
De tijden zijn iets aangepast, maar vinden het belangrijk dat de kinderen toch kunnen blijven sporten.
Selectie: maandag en woensdag van 17.45-18.45u
Groep 3-5: woensdag 17.00-17.30u
Groep 5-8: vrijdag van 16.00-16.30u
Spring-demogroep: vrijdag 18.00-18.30u
Peuters en kleuters: zaterdag 9.00-9.30u

Zorg voor kleding die het toelaat om lekker te bewegen, maar wel genoeg warmte biedt. 
Denk er verder aan om toiletbezoek tijdens de lessen zoveel mogelijk te beperken en hou de algemene regels rondom Corona in acht (dus kom niet naar de lessen bij verkoudheid of ziekte van gezinsleden).

Informatie mbt andere lessen vindt u in de nieuwsbrief van januari 2021!